Verjaardagsconcert ‘Samen 200 jaar'
Nieuw Leven en St. Gregorius

ANGERLO - Muziekvereniging Nieuw Leven uit Angerlo en Fanfare St. Gregorius uit Giesbeek geven gezamenlijk een jubileumconcert, omdat ze allebei honderd jaar bestaan. Deze vindt plaats op 25 juni bij Huis Bingerden, hét perfecte decor voor een uniek buitenconcert.

Twee muziekverenigingen uit de ‘oude' Gemeente Angerlo die allebei tegelijk zijn opgericht en, na inmiddels 102 jaar, nog steeds bestaan. Hoe mooi en bijzonder is dat? Het concert begint om 19.00 uur en er zijn optredens van het orkest van Nieuw Leven onder leiding van dirigent Ruud Lanters, de slagwerkgroep van St. Gregorius onder leiding van Edwin Rosmulder en het orkest van St. Gregorius o.l.v. Dineke Griek. Gezamenlijk worden ook nog enkele stukken ten gehore gebracht. Tussen de optredens door is er een pauze van een half uur en de verwachte eindtijd is 21.45 uur. De toegang van dit unieke concert is gratis maar een vrije gift na afloop van het concert wordt zeer op prijs gesteld. Met munten die á contant te koop zijn bij de muntverkoop zijn koffie, thee en andere drankjes te verkrijgen. Volg de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaar(s) langs de Rivierweg om met een auto via de Bingerdenseweg bij de parkeerplaats te komen. Iedereen is van harte welkom om dit bijzondere Verjaardagsconcert bij te wonen en om er samen met de ruim tachtig muzikanten van Nieuw Leven en St. Gregorius een onvergetelijke, muzikale avond van te maken.
Natuurlijk wordt het schitterend weer, maar mocht het onverhoopt anders zijn dan wordt er uitgeweken naar de St. Martinuskerk in Giesbeek.
Houd hiervoor de websites en/of facebookpagina's van één van de muziekverenigingen in de gaten.