Afbeelding
Foto:

Laatste kans aankoop schilderij Fred Sieger

In de Cultuurhal van de Turmac Cultuurfabriek, de ruimte naast het Liemers Museum, hangen de laatste grote werken van Fred Sieger. Dit zijn schilderijen uit de latere periode van zijn leven (jaren 80/90) en zijn nu te koop! 

De schilderijen zijn overgedragen door de Sieger White stichting om te verkopen en stonden tijdelijk opgeslagen in een extern depot. Nu is het tijd voor de kleurrijke schilderijen om aan de muren van echte liefhebbers te hangen, zodat zij ervan kunnen genieten. De werken kosten tussen de € 350,- en € 550,- en hebben een formaat van circa 140cm x 130cm.
De verkoop is al begonnen en loopt tot en met zondag 19 juni of zolang de voorraad strekt. Je mag het schilderij direct mee naar huis nemen.


Liemers Museum op zoek naar museumdocenten 

Het Liemers Museum, dat te vinden is in de Turmac Cultuurfabriek te Zevenaar, is per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de functie van museumdocent. 

Als museumdocent ontvang je leerlingen van basisscholen in het Liemers Museum. Samen met een collega vrijwilliger begeleiden jullie de leerlingen door het museum. Voor iedere doelgroep is een passend lesprogramma beschikbaar waarbij leerlingen onderzoeken, ontdekken en ervaren. Samen zorgen jullie voor een plezierige leerervaring.

Heb jij affiniteit en eventueel ervaring met het begeleiden van basisschool groepen? Weet je veel over erfgoededucatie, of heb je zin om er meer over te leren? Ben je ook nog eens communicatief vaardig, maar kun je ook goed luisteren zodat je de input van leerlingen gebruikt om de dialoog te verrijken? Neem dan contact op met Karin Degen via k.degen@liemerskunstwerk.nl of bel naar
085 040 99 71.

Gratis bibliotheek abonnement

Naast blije kinderen krijg je er nog veel meer voor terug, zoals een gratis bibliotheekabonnement, een gratis voorstelling naar keuze in Het Musiater en werk je in een gezellig team van 100 enthousiaste vrijwilligers.

Meer informatie over deze vacature is te vinden op www.liemerskunstwerk.nl/vacatures