Karin Bloemen & Cor Bakker
Karin Bloemen & Cor Bakker Foto:

Voorstellingen met allure in Het Musiater!

Het Musiater heeft de aankomende tijd weer voorstellingen met allure op het programma staan. Voor een aantal voorstellingen zijn er nog maar enkele kaarten beschikbaar, dus bestel snel via www.liemerskunstwerk.nl! Heb je misgegrepen? Niet getreurd, want vanaf 11 juni a.s. staat het volledige nieuwe theaterseizoen online met gouwe ouwe en mooie nieuwe verrassingen! Als kers op de taart maakt iedereen die naar de voorstelling van Karin Bloemen gaat kans op een privé meet & greet voor 2 personen. 

Fleetwood Mac
The Incredible Story
Een live documentaire! 

The Cosmic Carnival (prijswinnaar Grote Prijs van NL 2009) neemt je mee in het universum van het legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green, om eerst de wereld te veroveren met powerblues. Zo overleefde de formatie talloze bezettings-wisselingen en veranderingen van muzikale stijl, om uiteindelijk opnieuw muziekgeschiedenis te schrijven met Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Vrijdag 20 mei 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs € 25,Het Musiater

Rayen Panday 
Focus

Rayen had het afgelopen jaar alle tijd om te beseffen dat hij overal even ver vanaf staat of er deel va uitmaakt. Om zich af te vragen waarom hij zich zóveel in bijzaken verliest dat de hoofdzaak niet meer relevant is. Waarom we ‘ons gevoel' aan het volgen zijn, zonder dat ons dat verder brengt. Om scherp te blijven moet je zowel kunnen in- als uitzoomen. Toegegeven; deze tekst komt óók vaag over, maar dat komt omdat je de voorstelling nog niet hebt gezien. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van jou: Focus.

Zaterdag 21 mei 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: € 20,-
Het Musiater

Karin Bloemen & Cor Bakker
Waar waren we gebleven…

Ja, waar waren we ook alweer gebleven, toen geluk nog het oude normaal was?

Ka&Co doen net of er niets gebeurd is; het 'C-woord' zal niet worden genoemd, er komen ouderwets leuke conferences langs en natuurlijk wordt er op het hoogste niveau gespeeld en gezongen!

Een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met al die echte, lachende en genietende mensen om je heen.

Zondag 19 juni 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs € 29,Het Musiater