Nastya Sulymenko
Nastya Sulymenko Foto:

Oekraïense zangeres Nastya Sulymenko op Open Podium

ZEVENAAR - De uit Oekraïne gevluchte zangeres Nastya Sulymenko treedt op 28 mei op tijdens het Open Podium in Muziekcafé De Lantaern. 

Het duo Remo Verschueren en Humphrey Ottenhof speelt daarna fijne luisterliedjes afgewisseld met mooie verhalen. De avond wordt afgesloten met zelfgeschreven liedjes over alles en nog wat door het trio de Managerz. Het Open Podium begint om 20.30 uur en de toegang is gratis.
De uit Oekraïne gevluchte Nastya is twintig jaar en komt uit Kiev. In Oekraïne heeft zij al heel vaak opgetreden. Dat zij prachtig kan zingen heeft de zangeres al bewezen tijdens het Open Podium van 16 april j.l. Daar zong zij met krachtige stem, a capella, een heel mooi Oekraïens lied. Nastya staat te popelen om weer te gaan optreden met Oekraînse volksliedjes en popsongs.

Verschuren en Ottenhof

Remo Verschueren en Humphrey Ottenhof vormen het duo Tail Tales.
De zelfgeschreven verhalen worden voorgedragen door Humphrey en de muzikale touch is van gitarist Remo. Ook speelt het duo liedjes uit de zogenaamde Alt Country. Humphrey zingt en hanteert afwisselend bas en gitaar.
Het trio de Managerz bestaat uit Kees Hagens uit Doetinchem, Luuk Lötters uit Zutphen en Ruud Gerritsen uit Wehl. Dit trio speelt Nederlandstalige liedjes over alles wat de volwassen mens wakker houdt.