Organisator Hans Schiessl (links) en Tonnie Kaal, eigenaar van De Griethse Poort
Organisator Hans Schiessl (links) en Tonnie Kaal, eigenaar van De Griethse Poort Foto:

Het grote Liemersfeest kan eindelijk van start

Algemeen

ZEVENAAR - Na herhaaldelijk data te hebben moeten verzetten vanwege de pandemie kan nu eindelijk het 25+ Dancefeest van de Liemers doorgang vinden. Op zaterdag 21 mei barst het los in de Griethse Poort in Zevenaar.

“We zijn ontzettend blij dat het leven weer open is en nog blijer dat we nu eindelijk ons feest kunnen organiseren. We hebben het hele feest kunnen doorschuiven”, aldus Hans Schiessl uit Zevenaar namens de organisatie.
Een bijzonder feest voor de Liemers op een vertrouwde locatie De Griethse Poort aan de Doesburgseweg in Zevenaar. Het bijzondere evenement heeft een verbindende functie en is anders dan andere evenementen, namelijk een Dance-event.

Voor iedere 25-plusser

Het Grote Liemersfeest is voor iedere 25+ plusser die in De Liemers woont, werkt of er graag komt. Radio icoon Dennis Ruyer (bekend van Radio 538), Award Winning Remixer Yves Eaux en Jeremy Juno zullen komen draaien.

Paul Hutchinson

Paul Hutchinson zal vanuit Ibiza komen. Deze sympathieke Brit draait iedere zomer op Ibiza en in de UK staat hij op de grootste festivals. Ook de Amerikaanse Rapper en Fitness Atleet MC Jay Davi uit Ohio, Columbus zal speciaal naar het Grote Liemersfeest komen. Deze rappende spierbundel is voor het eerst in Europa en zal ook Zevenaar aandoen. Hij zal het publiek komen opzwepen door mee te rappen op de muziek van de house deejays.

Het Grote Liemersfeest is op zaterdag 21 mei in de Griethse Poort in Zevenaar en is voor 25 jaar en ouder. 

Kaarten zijn te koop via
www.Liemersfeest.nl