Natuurwandeling Groene rivier-Kandia

TOLKAMER - Het Activiteitenteam van het Toeristisch Informatie Centrum ’t Gelders Eiland te Tolkamer organiseert voor het eerst sinds twee jaren weer een mooie activiteit: een natuurwandeling/struintocht door het uiterwaardengebied De Groene Rivier en het stroomgebied van de Oude Rijn rondom het gemaal Kandia. 

Deze wandeling vindt plaats op verzoek van de Stichting Streekbeheer Rijnstromen en in samenwerking met het IVN, werkgroep De Liemers. In dit fraaie gebied is een pittige struintocht uitgezet van ongeveer 8 km, dus goede en waterdichte schoenen/laarzen zijn noodzakelijk!  Datum wandeltocht: zaterdag 14 mei. Startlocatie: boerderij De Raayhof, Pannerdense Waard 14, 6914 KH Pannerden Vanaf 10.15 uur: ontvangst deelnemers met koffie en cake Vanaf 11.00 uur: start wandeltocht onder begeleiding van leden Activiteitenteam TIC en het IVN. Na afloop van de wandeltocht bestaat de mogelijkheid om van een asperge-proeverijtje te genieten. Kosten: wandeltocht met koffie/thee en cake € 4,50, wandeltocht met koffie/thee, cake en een asperge-proeverijtje € 12,--. Opgave en betaling kan tot en met 10 mei via www.gelderseiland.nl.


Kerkberichten Sint Martinus Oud-Zevenaar

OUD-ZEVENAAR - Kerkberichten week 19 van 12 mei tot en met 18 mei. Donderdag 12 mei 19.00 uur: Mariaviering met voorgangers Ine en Sophia met medewerking van de werkgroep. Koor: Gemengd Koor Gelders Eiland. Zondag 15 mei is er geen viering in de Sint Martinuskerk van Oud-Zevenaar.