Na 428 schoten werd Sandra van Moerkerk op koningsdag gekroond tot keizerin van Claudius Civilius in Pannerden. De eerste prijs (kop) was voor Stephanie Wezendonk, de tweede prijs (staart) voor Harry Vreman en de derde prijs (vleugel) voor José Mulder en Roland Merkus
Na 428 schoten werd Sandra van Moerkerk op koningsdag gekroond tot keizerin van Claudius Civilius in Pannerden. De eerste prijs (kop) was voor Stephanie Wezendonk, de tweede prijs (staart) voor Harry Vreman en de derde prijs (vleugel) voor José Mulder en Roland Merkus Foto:

Zevenaar kleurt oranje op koningsdag

Koningsdag vieren in vol ornaat. Eindelijk kon het weer.  De hele gemeente Zevenaar kleurde oranje op woensdag 27 april. De festiviteiten startten al op dinsdag 26 april. Op het Raadhuisplein in hartje Zevenaar zorgde de Retteketet Showband voor een geweldig feest. De volgende dag was het de beurt aan Kaliber. Ook in de dorpen werd de 55e verjaardag van Willem-Alexander volop gevierd.

Vanaf 5.00 uur nestelden kinderen (en hun ouders) zich weer als vanouds in het centrum van Zevenaar om hun koopwaar aan de man te brengen.
Feeststad Zevenaar kan terugkijken op een fantastische koningsnacht en koningsdag. De Retteket Showband en Kaliber zorgden voor een overvol Raadhuisplein.
Veel kinderen in Babberich versierden hun fiets en deden mee aan de optocht door het dorp onder aanvoering van harmonie St. Franciscus.
Mees, Theun en Thijn vermaakten zich in Lathum opperbest met hun vrienden op de Wipe Out Cannonbal Run
Wijnen, wijnen, wijnen. De terrassen in Zevenaar zaten op de verjaardag van Willem-Alexander overvol (met bekende gezichten).