Afbeelding
Foto:

Kwekerij Gerritsen: een kleurrijk feestje

Nieuw: buitenveld met veel vaste planten

HUISSEN - Wie Kwekerij Gerritsen in Huissen bezoekt, wordt vanzelf vrolijk.

In grote kassen is een zeer uitgebreid assortiment eenjarige planten te vinden. Er zijn vele tientallen verschillende soorten perk-, hang-, balkon-, kuip- én vaste planten. Van geraniums tot begonia's, van fuchsia's tot dahlia's. En nog heel veel meer.  "Wij noemen het ook wel de snoepwinkel voor volwassenen", aldus Anita Gerritsen die samen met haar man Wilbert de zaak runt. Nieuw is het buitenveld met een ruime keuze aan vaste planten.
Wilbert: "Al onze eenjarige planten komen van eigen opkweek, zodat we de kwaliteit ervan zo goed mogelijk kunnen beheersen. Van groenteplantjes en kleurrijke hangpotten tot kuipplanten en stekgoed, ons ruime assortiment is zeer de moeite waard om eens te komen bekijken." Het zijn momenteel topdagen voor Gerritsen. De eenjarige zomerbloeiers vinden gretig aftrek. Geen wonder want elke tuin en balkon fleurt er meteen van op. Gerritsen merkte dat er een toenemende vraag was naar vaste planten en heeft daarom vanaf dit seizoen een buitenveld ingericht zodat behalve in de kas ook buiten de vaste planten kunnen worden gepresenteerd. En ook hier: volop keuze. Naast perkgoed en vaste planten kunt u er terecht voor onder meer plantenvoeding, potgrond en potten. En bent u op zoek naar een presentje, kies dan voor een cadeaubon. Houd de Facebook-pagina in de gaten voor actuele zaken en aanbiedingen. Een tip: neem je eigen bloembak mee en laat deze door het team van Kwekerij Gerritsen vullen met de mooiste en fleurigste planten. Deze service kost slechts één euro. Neem op de website alvast een kijkje in de kas middels een virtuele 360° tour waarmee u als het ware door de kwekerij kunt lopen.

Kwekerij Gerritsen is geopend maandag tot en met zaterdag én op de zondagen 8 (Moederdag), 15, 22 en 29 mei én donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag).  En goed om te weten: er is ruime parkeergelegenheid. 

Kwekerij Gerritsen, Polseweg 23 Huissen.
Tel. 026 - 325 19 33,
www.kwekerijgerritsen.nl.