Baan je een weg langs de jarenlange tijdlijn
Baan je een weg langs de jarenlange tijdlijn Foto:

Het is vakantie! Tijd voor een
bezoek aan Kunstwerk!

Ga met het hele gezin naar het Liemers Museum

Baan je een weg langs de jarenlange tijdlijn die doorloopt van de begane grond naar de eerste verdieping. De historie wordt ingekleurd door de verhalen van de mensen, van de jagers en verzamelaars uit de steentijd tot de Liemerse inwoners van nu. De speurtocht voor de kinderen maakt het uitje compleet! Ook staan er fantastische voorstellingen op het programma van Het Musiater. Wat dacht je van lachen om de originele grappen van Jasper van Kuijk, een familievoorstelling voor het hele gezin met de Tovenaar van OZ of een intiem concert overdag van Marlies Claasen, Tom Klein en Will Maas? Dit en nog veel meer is binnenkort te beleven in Het Musiater. Bestel snel je kaarten en kom ook genieten!

De Tovenaar van Oz 6+
De Musical

Beleef het magische avontuur aan de andere kant van de regenboog! De Tovenaar van Oz. Dorothy woont als meisje op een boerderij en droomt over een sprookjesachtige wereld, ergens achter de regenboog. Een grote wervelwind voert haar weg naar het magische land van Oz. Daar ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een roestige blikken man zonder hart en een bange leeuw zonder moed. Samen gaan ze op pad op de Grote Gele Weg om de Tovenaar van Oz te vinden. Hopelijkvervult die Dorothy’s wens: veilig terug naar huis gaan! Na de voorstelling mag iedereen met Dorothy op de foto!

Zaterdag 7 mei 2022
Aanvang: 19.00 uur
Prijs: € 18,25
Het Musiater

Somewhere over the rainbow...

De Coronalockdowns zorgden bij Tom Klein, Will Maas en Marlies Claasen voor een lege agenda, maar ook voor tijd en ruimte om thuis weer muziek te gaan maken. De aandacht ging naar binnen en de liefde voor kleine en mooie liedjes kwam naar buiten. Tijdens dit concert vertolken Tom en Marlies in een intieme setting stukken die raken. Uiteraard zitten daar songs van de Canadese zanger Leonard Cohen bij. Met de voorstelling So Long Cohen toerden Marlies en Tom namelijk langs meer dan 50 theaters. Een andere inspiratiebron is de Amerikaanse zangeres Eva Cassidy. Zij schreef geen eigen werk, maar haar interpretaties va bekende songs zijn onvergetelijk. Naast covers speelt dit trio ook prachtige Nederlandse chansons en eigen werk, dat deels in de Coronamaanden geschreven werd. ‘Somewhere over the rainbow' is meer dan alleen muziek. Er is ook ruimte voor verhalen over de liedjes en interactie met het publiek. zang: Marlies Claasen gitaar: Tom Klein toetsen: Will Maas

Dinsdag 10 mei 2022
Aanvang: 14.30 uur
Prijs: € 7,50
Het Musiater Zevenaar

Jasper van Kuijk
Tot hier en niet verder

Laatste kans om een voorstelling van Jasper van Kuijk mee te maken, hij vertrekt namelijk voorgoed naar Zweden! Jasper heeft al eerder een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat dat hem milder heeft gemaakt, nee. Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord? Jasper vraagt het zichzelf hardop af in zijn nieuwe programma Tot hier en niet verder. Dus fileert hij in zijn nieuwe voorstelling weer met vrolijk cynisme zijn en onze ‘beschaving'. En net zoals in zijn columns in de Volkskrant gaat dat met de voor Jasper zo kenmerkende mix van inhoud en humor. Lachen met het mes op tafel.

Vrijdag 13 mei 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: € 18,25
Het Musiater