"Ik noem Zevenaar altijd een ‘dorp met stadse voorzieningen'" (foto: Kyra Sannes)
"Ik noem Zevenaar altijd een ‘dorp met stadse voorzieningen'" (foto: Kyra Sannes)

‘Eerste klant was winkel onder onze woning’

Algemeen

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Door Kyra Sannes

Naam?

“Niels Jansen. Ik woon in Zevenaar en daar zit ook mijn bedrijf: Sprong Reclamestudio.”

Bedrijf?

“In 2006 startte ik mijn eigen reclamestudio. Ik ontwerp alles dat te maken heeft met druk- en printwerk. Denk aan logo’s, huisstijlen, folders en brochures. In veel gevallen lever ik ook het drukwerk voor mijn klanten. Dat zijn uiteenlopende opdrachtgevers, van de detailhandel naar de industrie of overheid. Daarnaast ben ik freelance vakdocent, aan de opleiding MBO Creatieve Industrie.”

Vrije tijd?

“Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrouw en twee dochters. We gaan regelmatig naar de bioscoop, het theater of uit eten. Ik sport ook veel, vooral bij Hockey Vereniging Zevenaar. Hardlopen doe ik ook graag.”

De Liemers?

“Ik ben buiten de Liemers opgegroeid, maar mijn vrouw Miranda komt uit Zevenaar. Vanaf het eerste moment voelde ik mij daar thuis. De Liemers is een groene omgeving met veel ruimte. Ik noem Zevenaar altijd een ‘dorp met stadse voorzieningen’.”

Mooiste plekje?

“Onze woning aan het Raadhuisplein in Zevenaar is heerlijk. Daarnaast kan ik echt genieten van hardlopen over de dijken richting Oud-Zevenaar en Pannerden, of van een wandeling langs de Breuly.”

Lokaal?

“Mijn eerste klant was een winkel die onder onze woning zat. Je moet zo dichtbij mogelijk beginnen, vind ik. En nog steeds komen de meeste klanten uit de Liemers.
Een lokaal netwerk is belangrijk. Daarom ben ik ook samen met Pascal Lindeman van Blik op online een initiatiefnemer van IndeLiemers.nl.”