Caleidoz zoekt enthousiaste vrijwilligers

ZEVENAAR - Caleidoz Welzijn is volop in beweging. Wij zijn weer opgestart en gelukkig vinden veel inwoners de weg naar onze activiteiten. Daarvoor zijn vrijwilligers nodig, die de handen uit de mouwen willen steken.

Wij bestaan uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die werken onder begeleiding van betrokken professionals. Vind jij het leuk om klaar te staan voor een ander? Wij zoeken voor allerlei locaties en activiteiten vrijwilligers. Zo is er voor iedereen iets leuks te vinden, je ontdekt nieuwe kanten van jezelf en werkt in een leuk team!

Nieuwe chauffeurs gezocht

Heb je altijd al anderen willen helpen? En beschik je over een eigen auto en een rijbewijs? Dan zoeken wij jou! De Vrijwillige hulpdienst verleent korte diensten aan mensen die door ziekte, handicap of ouderdom hulp nodig hebben op wat voor manier dan ook. Een van de onderdelen is het vervoeren van mensen naar plekken zoals: het ziekenhuis/verpleeghuis, de huisarts, fysio, tandarts, dierenarts, het gemeentehuis, de bank, ontmoetingscentra zoals De Liemerije, De Hooge Bongert, boodschappen doen. De klusjes duren niet langer dan 2 uur, dus je hoeft er geen dag voor vrij te vragen. Als chauffeur ontvang je een vergoeding voor de gemaakte kosten.

Vrijwilligers Open Tafel Zevenaar

Houd jij van gezelligheid en interactie met anderen? En kan jij koken, serveren of afwassen? Dan zoeken wij jou! Voor onze activiteit de Open Keuken zoeken we nog een aantal vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen!

Liefde voor cijfers en administratie?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers Formulieren Brigade. Jij helpt inwoners met budget, regelgeving, formulieren en nog veel meer. Ben jij (ex)boekhouder, administratief wonder, gepensioneerd, of wil je andere coachen en helpen hun budget te bewaken?

Wil je meer informatie over een van deze vacatures? Onze Servicedesk is elke werkdag tussen 09.00 - 12.30 uur te bereiken op nummer 0316 - 24 32 04 of via servicedesk@caleidoz.nl. Kijk voor meer vrijwilligersvacatures op www.geldersehanden.nl