“We gaan weer helemaal los”
“We gaan weer helemaal los” Foto:

Alles is duurder, maar de planten

van Jos Mom in Huissen niet!

HUISSEN – Je kijkt je ogen uit! Je raakt niet alleen onder de indruk van de mooie planten, ook van de prijskaartjes. Alles is duurder geworden, maar bij Bloemenkwekerij Jos Mom rekenen ze dezelfde ouderwetse prijzen als vorig jaar. En bovendien... bij tien planten van een euro, krijg je er twee extra gratis bij. Dus kost een plantje op die manier maar 84 cent per stuk. Daar word je toch vrolijk en gelukkig van?

Het tuinseizoen is weer begonnen. Bij Jos Mom staan in de kassen honderdduizenden planten voor op terras, balkon en tuin. De collectie bestaat uit meer dan honderd soorten prachtige balkon- en terrasplanten. Zoals de Begonia, knolbegonia, Geraniums, Petunia, Million Bells, Bacopa, Vlijtig Liesje, Lobelia en Surfinia.
Goedkoper krijg je ze nergens. In beide vestigingen van Jos Mom kies je zelf je planten uit. Jos Mom kweekt ze al 45 jaar. Vol liefde en met passie. Uit het hele land komen ze naar Huissen. Niet alleen vanwege de prijs, ook de kwaliteit telt, rechtstreeks uit de kas. “We gaan weer helemaal los”, zeggen Jos en Michel Mom. Vader en zoon – met hulp van familie en vrienden- staan de komende maanden weer van negen tot vijf uur, zeven dagen per week klaar om de klanten te helpen en van advies te voorzien.
Tip: Op de vestiging Kamervoort 60a is er vanaf mei ook een groot assortiment vaste planten zoals rozen, sering, mediterane planten en grassen. Op zaterdag 30 april en 1 mei is daar eveneens een pottenmarkt met kortingen van 50 procent en meer!

Bloemenkwekerij Jos Mom, Kamervoort 60a en Papesestraat 4a, Huissen;
www.bloemenkwekerij-josmom.nl.