Kerkbericht Oud-Zevenaar

OUD-ZEVENAAR - Kerkberichten week 18 van 5 mei tot en met 11 mei: zondag 8 mei is er geen viering in de Sint Martinuskerk van Oud-Zevenaar.


Lentebeurs in
Ons Huis

ZEVENAAR - De werkgroep groene kerk organiseert op vrijdag 6 mei van 14.00 – 17.00 uur in Ons Huis, Dr. Honigstraat 3 een lentebeurs. Spullen die nog goed zijn krijgen een tweede leven.Tegen een zacht prijsje zijn leuke cadeautjes te koop: boeken, speelgoed, cd’s en dvd’s.
De opbrengst gaat naar een groen doel: ‘Trees for All’.


Parochie 
Sint Willibrordus

ZEVENAAR - Viering in het Eucharistisch Centrum H. Andreaskerk in Zevenaar:

Zondag 1 mei: 10.30 uur eucharistieviering, voorganger pastoor Thanh Ta. 
Overleden: Paul Overkamp, Marietje Benen-Veldkamp. 
Misintenties: Paul Overkamp, Gradje Verweijen-Steenkamp, Arnold van Aken, Jaargedachtenis, Toos Klappers-Verheijen, Riet Witjes-Leenders, Hermien Vermaeten-Helmes, Jan Gieling, , Marietje Benen-Veldkamp, Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, familie Kloppenburg, Wim en Lies Melchers-Derksen, Gerrit Maassen, mevrouw C. van Huet – Wieland, Wilhelmien van Aken en zoon Jan, Piet van Casteren, Ria Witjes – Driessen, Geert Keurntjes. De Mariakapel is dagelijks open van 9.30 uur tot 16.30 uur. In deze kapel staat een krat voor de voedselbank. Hier kan iedereen voedsel in deponeren.
Telefoonnummer Centraal Secretariaat: 0316-523468.


Bijeenkomst
Longpunt

DUIVEN - Longpunt Arnhem/Liemers houdt weer een bijeenkomst. Het thema: 'hoe is het met u?'

De bijeenkomst is op 4 mei van 14.00 tot 16.00. De locatie is De Stek in Duiven. Normaliter komt er een gastspreker met een bepaald onderwerp. Nu staan de gasten zelf centraal. Zij kunnen aangeven waar zij het over willen hebben. Aanmelden kan via email adres, arnhemliemers@longpunt.longfonds.nl of op de Facebook pagina, https://www.facebook.com/LongpuntArnhemLiemers/.