De Meimarkt wordt altijd druk bezocht
De Meimarkt wordt altijd druk bezocht

Meimarkt Tolkamer op zondag 1 mei

TOLKAMER - "Eindelijk kan het weer en gaan we er een leuke gevarieerde markt neerzetten. We beginnen op zondag 1 mei om 11.00 uur en eindigen om 17.00 uur", aldus de organisatie van de Meimarkt in Tolkamer.

Vanaf de Hoofdstraat tot aan de Veerstraat en de Kade zal het weer ouderwets gezellig zijn met kramen en entertainment. De brandweer zal met divers materieel aanwezig zijn, bezoekers kunnen een balletje gooien op de bowlingbaan, lekker snuffelen tussen de vele kramen, waarvan de reizende bakker er één van is. Eén ding is zeker: hij gaat ze weer bruin bakken. "Ook de kinderen worden niet vergeten; ze kunnen in de draaimolen en krijgen van de ballonnenclown een mooie ballon. Natuurlijk wordt er ook weer gezorgd voor een natje en een droogje en bij de plaatselijke horeca bent u welkom op het terras.

A sign of friendship

Extra aandacht vragen wij voor de optredens van het fantastische koor 'A sign of friendship'. U gaat genieten van hun prachtige liedjes. U zult zich verbazen over het hoge niveau van dit koor. Kortom, u bent van harte welkom 1 mei in Tolkamer."