Badmintonnen is leuk!
Badmintonnen is leuk! Foto:

Badmintonnen bij De Recreant

ZEVENAAR - Waarom is badminton zo leuk bij De Recreant? Tja, dat is een lastige vraag! Het is niet echt één specifiek aspect waardoor het zo leuk is. Iedereen heeft wel een reden om dit spel gaaf te vinden.

Het is een combinatie van inspanning, ontspanning, vaardigheid en vooral gezelligheid.
We hebben allemaal wel eens gebadmintond. Is het niet op de camping dan is het wel op de straat. Zoveel mogelijk keren naar elkaar overslaan. In de zaal speel je met betere rackets en shuttles, maar het grote verschil is natuurlijk dat je de shuttle juist na een leuke rally bij je tegenstander op de grond wilt krijgen. En heb je eenmaal die vaardigheid een beetje onder de knie dan is elke partij ontzettend leuk om te spelen: sportief, uitdagend en gezellig. Want de lol die je erin hebt, wordt voor een belangrijk deel bepaald door de mensen met je wie op de baan staat en er omheen.
Al vanaf 1983 komt iedereen op de vrijdagavond met hetzelfde doel: plezier, iedereen in zijn waarde laten en lekker sporten. We spelen steeds dubbelspel en de zaalwacht zorgt ervoor dat iedereen met iedereen speelt. Lijkt je dit wat? Je bent welkom en je mag drie avonden vrijblijvend meespelen. Een leenracket is aanwezig. Vrijdag is de speelavond van 20.00 tot 22.30 uur op de drie linker banen van de sporthal Lentemorgen in Zevenaar.
Info: Petra Sloot, 0316-528037, arteptools@hotmail.com,  website: www.derecreant-zevenaar.nl