Het team van kwekerij Buiting-de Haan: Frank, Tiny, Sjoerd, Aniek, Iris en Rowdy..
Het team van kwekerij Buiting-de Haan: Frank, Tiny, Sjoerd, Aniek, Iris en Rowdy..

Kwekerij Buiting–de Haan: sterk in
seizoenverkoop van perk- en kuipplanten

GROESSEN - Kwekerij Buiting-de Haan verkoopt al jarenlang een zeer uitgebreid aanbod van meer dan zestig soorten perk- en kuipplanten van de hoogste kwaliteit van eigen bodem. De kwekerij levert aan winkels, hoveniers, tuinarchitecten en aan particulieren.

Het is een echt familiebedrijf; eigenaar Frank Buiting nam het bedrijf over van zijn schoonvader en runt het bedrijf nu samen met zijn vrouw Tiny en met hulp van hun zoon Sjoerd, dochter Iris, schoondochter Aniek en schoonzoon Rowdy.
De lente is aangebroken en daar horen natuurlijk mooie, kleurrijke voorjaarsplanten en bloemen bij voor in de tuin, balkon en of terras. "Het assortiment van Buiting-de Haan bestaat onder andere uit kuipplanten, hangplanten, wandhangers en zomerbloeiers zoals afrikanen, alyssum, anjers, bacopa, begonia, fuchsia, geranium, lobelia, (spaanse) margriet, petunia, salvia, surfinia, verbena, leeuwenbekken, zilverblad, grote afrikanen en nog veel meer," legt Frank uit. Ook kunt u er terecht voor potgrond en voeding voor uw planten. "Dit jaar zijn we buiten de reguliere openingstijden extra geopend in mei op zondag en op speciale dagen zoals: Koningsdag, Bevrijdingsdag, Moederdag, Hemelvaart en op tweede Pinksterdag. Gelukkig zijn de coronaregels dit jaar niet meer van toepassing en is de beperking voor het aantal bezoekers niet meer van kracht.

Kwekerij Buiting-de Haan, Schraleweidsestraat 2A, Groessen,
0316-333409.
Ook te volgen via Facebookpagina: Kwekerij Buiting-de Haan.