V.l.n.r.: Han, lead guitar, Humphrey, bas en zang, Rob, blues harp en zang, Max, percussie en zang, Frans, drums, en midvoor frontman Robert, zang en gitaar.
V.l.n.r.: Han, lead guitar, Humphrey, bas en zang, Rob, blues harp en zang, Max, percussie en zang, Frans, drums, en midvoor frontman Robert, zang en gitaar. Foto:

Flint Stones in de Lantaern

ZEVENAAR - Op 30 april speelt de band The Flint Stones in Muziekcafé De Lantaern, De Hooge Bongert 3. Het wordt de maiden show van Westervoorter Humphrey Ottenhof als nieuwe bassist van de formatie. Ze vormen de openingsact van de avond. Zaal open om 20.00 u. Toegang gratis.

Elke Indische jongen wordt met een instrument in zijn vingers geboren. Muziek wordt hem met de rijstlepel ingegeven. Waar Indo’s zijn, is Indorock. En uiteraard vele andere stijlen. The Flint Stones vormen zo’n bandje, overigens in gezellige combinatie met wittemannen. Ze spelen songs van hun jeugd tot en met nummers van nu. De band heeft een lange historie van zwaan kleef aan. Sommige muzikanten kwamen kijken en bleven, andere vervolgden hun muzikale weg in andere sterrenstelsels. Maar als ze elkaar ontmoeten, wordt er steevast gejamd. Dat gebeurt meestal in Sama Sama, hun thuishonk aan de Akkerwindestraat 71 Arnhem.