Koningsdag Angerlo op het Koningsplein

ANGERLO - Oranjevereniging Angerlo organiseert eindelijk weer een mooie Koningsdag voor jong en oud.

Om 10.45 uur wordt er vanaf Centrum de Meent gestart met een optocht door het dorp met muziekvereniging Nieuw Leven, de vendeliers en schoolkinderen. Aansluitend brengen de vendeliers hun traditionele vendelhulde. Om 12.00 uur starten de verschillende spelletjes voor de kinderen waaronder spijkerbroek hangen, iets met flessen, schminken en nog veel meer.
Voor de liefhebbers kan er tussen 12.30 - 13.15 uur gestart worden met de fietstocht van ongeveer 25 kilometer in de mooie omgeving van Angerlo. Halverwege de route is er een rustpauze met versnaperingen en er zijn leuke prijzen te winnen.
Om 14.15 uur start voor de kinderen de ‘Xycleservice fietsspelen' met een behendigheidsparcours en slow-bike spel, waarbij de kinderen met hun eigen fiets zo langzaam mogelijk een parcours moeten afleggen. Vanaf 15.00 uur wordt er gestart met een Pubquiz waar iedereen aan mee kan doen en van 16.00 tot 17.00 is er een kindervrijmarkt. Al deze festiviteiten vinden plaats op het Koningsplein in Angerlo bij Centrum de Meent. Vanaf 14.00 tot 18.00 uur is er live muziek verzorgd door Flashback.
.