Kom naar Het Musiater! (Foto: Wim Lanser)
Kom naar Het Musiater! (Foto: Wim Lanser) Foto:

Familievoorstellingen in
Het Musiater

ZEVENAAR - Zit je verlegen om een gezellig voorjaars of mei vakantie uitje? Dan biedt Kunstwerk! de oplossing. Er staan weer fantastische familievoorstellingen op het programma van Het Musiater.

Zaterdag 16 april komt Brandweerman Sam met twee voorstellingen en op zaterdag 7 mei is het de beurt aan de Musical de Tovenaar van Oz. Bij beide voorstellingen is het na de voorstelling één groot feest in de foyer met een uitgebreide meet & greet. Uiteraard mag iedereen op de foto met Brandweerman Sam, Dorothy of een van de andere vrienden. Bestel snel je kaarten online op www.liemerskunstwerk.nl.

Brandweerman Sam 3+

Brandweerman Sam Live! -
De Verloren Piratenschat

Van redden krijgt Brandweerman Sam™ nooit genoeg... de held van de buurt is weer terug! Ook dit seizoen komt het immens populaire kinderidool Brandweerman Sam naar het theater met een spiksplinternieuw vlammend verhaal. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam opnieuw in actie in de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat’. Een spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties. Kom je ook?

Kom verkleed

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen.

Zaterdag 16 april. Aanvang: 14.00 uur en 16.00 uur. Prijs: € 17,50.
Jumbo Heemskerkzaal.

De Tovenaar van Oz 6+

De Musical

Beleef het magische avontuur aan de andere kant van de regenboog! De Tovenaar van Oz. Dorothy woont als meisje op een boerderij en droomt over een sprookjesachtige wereld, ergens achter de regenboog. Een grote wervelwind voert haar weg naar het magische land van Oz. Daar ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een roestige blikken man zonder hart en een bange leeuw zonder moed. Samen gaan ze op pad op de Grote Gele Weg om de Tovenaar van Oz te vinden. Hopelijk vervult die Dorothy's wens: veilig terug naar huis gaan!
Zaterdag 7 mei. Aanvang: 19.00 uur. Prijs: € 18,25. Jumbo Heemskerkzaal.