Buitink Products levert garagedeuren, zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen
Buitink Products levert garagedeuren, zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen

Waarom gerenommeerde merken kiezen voor Buitink Products

Textieloverkapping: terrasgenot bij elk weertype!

DUIVEN - Het voorjaar en de zomer komen er aan. 

Rondom huis hebben we tuin en terras klaargemaakt. Ontbijten op het terras, gezellig bijpraten met familie, een wijntje drinken met vrienden... Het gebeurt en kan steeds vaker, zelfs als het weer wat tegenzit. Zeker onder de allernieuwste textieloverkappingen is het bij elk weertype goed toeven op het terras. Denk je aan een zonwering/textieloverkapping, dan kom je uit bij Buitink Products in Duiven. In de showroom worden de diverse zonneschermen gepresenteerd: van knikarmschermen tot aan de allernieuwste textieloverkappingen. Deze laatste zijn het summum. Met tal van voordelen!
Als enige in de regio is Buitink Products door liefst drie merken textieloverkappingen gekozen als merkdealer. Gekozen, omdat de zaak van Louis Buitink al jaren beschikt over de nodige know-how, boogt over ruime ervaring en uitstekende kwaliteit levert.
Het grote verschil met de reguliere zonneschermen is, dat de textieloverkappingen worden ondersteund door aluminium profielen. “Dat zorgt voor stabiliteit en de overkapping kan tegen elke wand worden bevestigd. Verder kan het een veel groter vlak overkappen en is (val-)wind- en regenbestendig. Het biedt meer comfort dan men ooit gewend was! Een flexibel systeem en van een mooi design in vele frame-en doekkleuren.
Omdat elk van deze overkappingen specifieke voordelen biedt, kan de klant een perfecte keuze maken. Voor elke situatie is er een passende oplossing. Louis Buitink demonstreert ze graag. Gevraagd wordt wel hiervoor een afspraak te maken. En... een tip: neem globale maat en foto’s van de thuissituatie mee!
Buitink Products levert garagedeuren, zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen.

Nieuwgraaf 52a, 026 3194141; www.buitinkproducts.nl