"Laat het zware spitten en graven maar aan ons over!”
"Laat het zware spitten en graven maar aan ons over!” Foto:

Hoveniersbedrijf Martijn Vister weet raad met alle tuinen

REGIO - Hoe groot of klein uw tuin ook is, Martijn Vister Hoveniers weet er raad mee. Met zijn bedrijf verzorgt hij het groen van hele kerkhoven tot en met stadstuintjes. Van ontwerp tot en met onderhoud, ook dat kunt u allemaal aan Martijn Vister Hoveniers overlaten.

"Ook voor mensen met een kleinere portemonnee staan we klaar” vertelt Martijn, terwijl hij een spade in de grond steekt. "Juist een low-budget tuin is een leuke uitdaging: hoe maak je wat moois met zo min mogelijk kosten? We zijn nu aan het werk in een kleinere tuin. Daar maken we een groene afscheiding met klimop en een schutting van wilgentenen. We werken dan zoveel mogelijk met tegels en andere materialen die er al zijn. Zo hebben de bewoners straks voor een bescheiden prijs een mooi verzorgde tuin.”
Ook als u de tuin zelf heeft aangelegd, kunt u Martijn Vister Hoveniers inschakelen voor het onderhoud. Met hun vakkennis en professionele apparatuur kunt u rekenen op onkruidbeheersing, maaiwerk, gazononderhoud, bemesting, snoeiwerk, boomverzorging, het knippen van hagen en vijveronderhoud. Dat kan op afroep, maar u kunt ook een handig onderhoudscontract afsluiten.“Soms kunnen mensen wel de kleinere dingen doen, maar worden andere tuinwerkzaamheden gewoon te zwaar” vertelt Martijn. “Dan voeren wij die grote klussen uit zodat mensen wel plezier kunnen houden in het tuinieren. Laat het zware spitten en graven maar lekker aan ons over!”

Hoveniersbedrijf Martijn Vister Tolkamer, Aanleg, ontwerp, bestrating, onderhoud en groenvoorziening
(0316) 543240 of 06- 16455678.