Beimer is te vinden aan Achter de Coulissen 18 in Arnhem.
Beimer is te vinden aan Achter de Coulissen 18 in Arnhem.

Vier Pasen met kwaliteitsvlees van
Beimer en profiteer van 10% korting

ARNHEM – Maak de lekkerste gerechten en specialiteiten met Pasen met lekker betaalbaar en duurzaam vlees van Beimer. Maak uw paasfeest compleet met een barbecue of voor een speciaal diner.

Beimer Meat is een echt familiebedrijf dat in 1957 als rundvleesproductiebedrijf in Enschede begon. Daar wordt op een verantwoorde wijze vlees verwerkt tot een ambachtelijke delicatesse. Grotendeels bestemd voor de export, maar ook voor de horeca, retail en food-industrie in Nederland.

Betaalbare prijs

Dit concept brengt een kwalitatief goed stuk vlees rechtstreeks van de fabriek tot aan de consument en ook nog eens voor een betaalbare prijs. Beimer biedt een veelzijdig assortiment, voor je dagelijks maaltijd, maar ook specialiteiten. Naast rundvlees bestaat het assortiment ook uit varkensvlees, kippenvlees, kalfsvlees, dry-aged beef en zelfs vis. Barbecue- en vleesliefhebbers opgelet! Ontvang 10 procent korting van 11 tot en met 16 april 2022 (zie advertentie in de krant en uitsluitend in de winkel).
Geen tijd om naar de winkel te komen? Op webshop www.beimerpremium.nl kunt u 24/7 op elk gewenst tijdstip een bestelling plaatsen. Bestellingen geplaatst op maandag tot en met donderdag vóór 13.00 uur, worden de volgende avond bezorgd tussen 17.00 en 22.00 uur. Leveringen vinden plaats op dinsdag tot en met vrijdag. Wilt u uw bestelling op een later moment ontvangen? Schrijf dan uw gewenste leverdatum op in de opmerkingen. Uw producten worden gekoeld geleverd in een tempex box voorzien van koelelementen.

Beimer, Achter de Coulissen 18 in Arnhem (Rijkerswoerd)
www.beimer.nl