Helma Brouwer en Judith Aalders-te Dorsthorst
Helma Brouwer en Judith Aalders-te Dorsthorst

Kinderdagverblijf de Bloementuin,
buiten groei je het best!

BABBERICH - In Babberich kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar binnenkort terecht bij een nieuw kinderdagverblijf. De Bloementuin is een kleinschalig kinderdagverblijf.

Het vangt vanaf 2 mei 2022 maximaal 16 kinderen op in een fijne omgeving waar natuur en groen centraal staan. Kinderen groeien en bloeien er op hun eigen manier, met de steun van ervaren en betrokken begeleidsters. Trotse eigenaren Helma Brouwer en Judith Aalders-te Dorsthorst vertellen enthousiast over hun plannen voor dit bijzondere kinderdagverblijf. Kinderdagverblijf de Bloementuin heet dus niet zomaar zo: "ieder kind is uniek in zijn eigen soort en buiten zijn is gewoon heel goed en gezond voor kinderen! Ze kunnen bij ons zelf van alles ontdekken” vertelt Helma. "Lekker in de natuur zijn, spelen in de wilgenhut, kijken hoe alles groeit in de moestuin: buiten is zoveel te leren!” Judith: "Het grote, afgeschermde terrein rondom ons kinderdagverblijf is dus een groot voordeel. Op ruim 200 vierkante meter hebben de kindjes alle ruimte en vrijheid om te spelen en de natuur te ontdekken. Ze kunnen zelfs buiten slapen in speciale overdekte ecobedjes.”
"De Bloementuin is er voor alle kinderen, dus ook voor kinderen die wat extra begeleiding nodig hebben. Ieder kind is welkom want we hebben naast de reguliere plekken ook extra zorgplekken voor kinderen met bijvoorbeeld Down, een taalachterstand of andere zorg.”
Bent u op zoek naar een fijne plek voor uw kind? Wees welkom bij De Bloementuin!

Kinderdagverblijf de Bloementuin
Beekseweg 24-5
6909 DS Babberich
https://www.kdvdebloementuin.nl/
info@kdvdebloementuin.nl