Afbeelding

Samen trainen en fitnessen met je vrienden?

Reserveer je eigen
CrossBox bij Aquila
Sport en massage

ZEVENAAR – Welke sporter herkent dat niet: wachten in de sportschool, omdat het volgende toestel bezet is. En vervolgens moet je weer wachten... Dat hoeft niet meer, want bij Aquila Sport kun je je ‘eigen’ sportschool reserveren voor jou (en je vrienden) alleen. 

Alle sportapparatuur staat er voor jou en je vrienden ter beschikking. En je kunt je eigen muziek meenemen, want de 
CrossBox is voor de gereserveerde uren helemaal jouw privé!
Nu de corona-periode achter ons ligt, wil en kan iedereen weer vrij naar de sportschool. Je bent echter niet de enige en dat merk je aan de drukte. Wil je optimaal gebruik maken van je tijd en de sportapparatuur, dan heeft Marcel Aarntzen van Aquilasport dé oplossing, uniek voor de regio: een CrossBox met alle sportattributen en -toestellen om intensief te trainen voor maximaal acht personen. Inclusief zelfs een tien meter lange sprinttrack met powersledge! Je eigen sportschool, die je voor jezelf (en je vrienden) per uur kunt reserveren!
Marcel Aarntzen is sportinstructeur, -therapeut en -masseur. Hij geeft als personal trainer individuele en in kleine groep begeleiding. Bekend zijn de Outdoor Small Group Trainingen (met onder andere de Bootcamp) bij De Breuly in de open natuur.

Samenwerking

Aquila Sport en massage werkt onder meer samen met Palmaris, de massagepraktijk van vader Wielie en met Be Your Happy Self van Marcel’s vrouw Mirel, die als energetisch- en massagetherapeut begeleiding biedt.

Meer weten over Aquila Sport en massage of meteen een afspraak maken?

Kijk op www.aquilasport.nl of bel Marcel Aarntzen: 06 46273315; Hengelder 23a, Zevenaar.