Autobedrijf Volman
Autobedrijf Volman

Autobedrijf Volman Zevenaar breidt activiteiten uit

ZEVENAAR - In de autobranche vinden de laatste jaren grote veranderingen plaats. Het streven naar schaalvergroting in deze branche gaat gepaard met de overname van de van oudsher bestaande kleinere dealer-/familiebedrijven door grote concerns. Autobedrijf Volman houdt echter vast aan kleinschaligheid waarbij het persoonlijk contact met onze klanten en hun tevredenheid over onze dienstverlening voorop staan. 

"Met het oog op de klanttevredenheid streven wij voortdurend naar vernieuwing en uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten. Wij richten ons bijvoorbeeld, als Mazda en Hyundai specialist sinds 1 maart ook op de service en het onderhoud van andere automerken. Deze ontwikkeling komt voort uit de vraag in de regio van klanten met een ander merk auto dan
Mazda of Hyundai die op zoek zijn naar een kleinschalig bedrijf als het onze waar de klant nog steeds koning is. Daarnaast ervaren wij een sterk toegenomen vraag naar de mogelijkheden voor Private Lease en de behoefte aan een onderhoudsadres voor leaseauto's.
Door een samenwerking aan te gaan met de landelijke franchiseformule van James Autoservice verwachten wij ook in deze vraag en behoefte van onze huidige en toekomstige klanten te kunnen voorzien.
We zijn en blijven echter dat van oudsher kleinschalige familiebedrijf waar u zich als klant gewaardeerd voelt en waar echte tevredenheid en persoonlijke aandacht hand in hand gaan."

Autobedrijf Volman
Fahrenheitstraat 5
6902 PX Zevenaar
0316 – 341111