Kleintje Kermis in Ooy

ZEVENAAR - Voor het vijfde jaar organiseert E.M.M. samen met Topband KalibeR het feest ‘Kleintje Kermis’ op zaterdag 16 april.

Een feest voor iedereen die toe is aan een kermisavond zoals het hoort te zijn. “Wij zien het als de start van het kermisseizoen”, aldus het bestuur.

Robert Pouwels

Uiteraard gooit KalibeR weer alle registers open. Daarnaast treedt ook Robert Pouwels op. "Robert hoeft natuurlijk ook geen introductie meer, in de loop van de jaren is hij uitgegroeid tot een van de meest geboekte feest DJ’s van het land en daarbuiten. Van een fantastische Hazes act tot aan zijn laatste nieuwe single “De gewone man” en alles daartussen.”
De avond start om 20.00 uur, waarna om 20.30 uur een vendelhulde en een defilé aan alle aanwezige koningsparen zal worden gebracht. De avond wordt traditiegetrouw afgesloten, rond 00.30 uur met het Il Silencio. De feestavond wordt gehouden in het schuttersgebouw van E.M.M aan de Slenterweg 2 in Ooy-Zevenaar.

Kaartverkoop

Voor nadere informatie: www.kleintjekermisooy.nl. Op deze site zijn ook kaarten te bestellen via www.Eventgoose.nl. Kaarten voor deze avond zijn, in de voorverkoop, voor €10,- te koop bij: Café De Nostalgie te Zevenaar, Tabakaktief Leuven in Zevenaar. Aan de zaal kosten de kaarten 12,50.