(foto: Maaike van Esch Fotografie)
(foto: Maaike van Esch Fotografie) Foto: Maaike van Esch Fotografie 0031 (0) 6050423632

kunstwerk2

Content Kunstwerk! week 13

Ernst Jansz in Het Musiater
Heb je Ernst Jansz onlangs zien optreden bij Matthijs Gaat Door op BNNVARA met het nummer “Zware regen”?? Op zaterdag 2 april a.s. komt hij samen met Jan Hendriks, Richard Wallenburg en Rieany Janssen met de voorstelling Rienne va Plus naar Het Musiater te Zevenaar.
Dertig jaar geleden besloten Ernst Jansz en Jan Hendriks, enkele jaren na hun Doe Maar avontuur, weer het podium op te gaan samen met zangeres Rieany Janssen. In een paar jaar tijd schreven zij een twintigtal nummers, waarbij ze zich qua tekst en muziek lieten inspireren door de jaren 30/40 van de vorige eeuw.  Door hun aanstekelijke performance werden zij de favoriet van menig schouwburgdirecteur en ook nu nog blijken virtuositeit en spelvreugde er van af te spatten. Voor deze voorstelling aangevuld met Richard Wallenburg op bas. Een feestje om bij te zijn, kom je ook?
Bestel online je kaarten op www.liemerskunstwerk.nl.

Zaterdag 2 april 2022

Aanvang: 20:15 uur
Prijs: € 21,50

Het Musiater

Jochen Otten, bekend van Sluipschutters
Samen met Leo Alkemade, Ronald Goedemondt en Bas Hoeflaak schittert Jochen Otten al jaren in het succesvolle televisieprogramma Sluipschutters. Op vrijdag 8 april a.s. staat hij met de voorstelling “Opgekropt staat netjes” in Het Musiater. Zin in een lekker avondje lachen? Bestel dan snel je kaarten!
Opgekropt staat netjes
Geen ruimte innemen. Check.
Over je heen laten lopen. Check.
Eigen mening inslikken. Check.
Dingen opkroppen is niet goed. Imploderen is de grootste aanjager van agressie. In Opgekropt staat netjes legt Jochen uit hoe je beleefd ruimte inneemt zonder daarbij de beschaving te schaden. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been. Dat wel. 

Vrijdag 8 april 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs € 19,50
Het Musiater

Cursus digitale fotografie
Heb je een goede digitale spiegelreflexcamera, maar ben je nog niet verder gekomen dan de automatische stand? Wil je graag meer controle over het eindresultaat van je foto? Of wil je graag uitproberen of spiegelreflexfotografie iets voor je is? Doe mee met deze complete startercursus vol technische én creatieve onderdelen. Geef je op via www.liemerskunstwerk.nl.

Datum: woensdag 13 april a.s.
Tijd: 19.30-21.30 uur
Aantal lessen: 6
Locatie: Turmac Cultuurfabriek, Zevenaar