BOZ-leden genieten van optreden Gerard Slutter en Louis Roes

ZEVENAAR - Door corona helaas een wat mindere opkomst dan gebruikelijk tijdens de soosmiddag van Belangenvereniging Ouderen Zevenaar. 

Maar degenen die wel aanwezig waren op dinsdagmiddag 15 maart jl. in het schuttersgebouw St. Andreas, hebben genoten van een fijne middag tijdens het optreden van het Duo Gerard Slutter en Louis Roes. Wat een kanjers zijn dit! Niet alleen door het prima gitaarspel van beiden en het afwisselende programma. Maar ook door Louis met zijn gave om de meest uiteenlopende liederen aan elkaar te praten en dat ook nog eens op een humoristische wijze. En door Gerard die ontroerde door de manier waarop hij verschillende ballads ten gehore bracht.

Cash tot Cohen

Om een idee te geven van het afwisselende programma: gestart werd met 'No reply' van The Beatles, daarna 'Het Land van Maas & Waal' en dan weer iets heel anders: 'Ring of fire' van Johnny Cash. Maar ook kwam een vrolijk studentenlied uit de jaren '60 voorbij 'Cabriolet' en de '24 rozen' van Toon Hermans. Het optreden werd afgesloten met 'Ain't no sunshine when she's gone' van Bill Withers en als toegift 'Hallelujah' van Leonard Cohen. Al met al kunnen de aanwezigen terugkijken op een fijne middag.