Tractoren kijken op zondag
Tractoren kijken op zondag Foto:

Gezelligheid troef op Uutkiek Mietvelder Openluchtfestival

ANGERLO - Op zaterdag 18 juni is het dan eindelijk zover en gaan de poorten open van het Uutkiek & Mietvelder Openluchtfestival.

Het wordt een onuitputtelijk muzikaal weekend waarbij dampige gezelligheid en het familiegevoel troef is aldus de organisatie. Ervaren topmuzikanten staan borg voor een succesvol weekend. Ook de vergeten groep 60-plussers zullen tijdens het festival muzikaal ruimschoots aan hun trekken komen. Tijdens het weekend zullen de populairste feestband van Nederland 'Hike, de Classic Rockformatie ‘’Jjett’ en Back to the 60’s en 70’s band ‘’Flashback’’ optreden.
Het programma op zaterdag: 15.30 – 19.30 uur Jjet, 20.30 – 00.30 uur Hike. De entree voor de zaterdag is vanaf 16 jaar. Legitimatie is verplicht. Kaarten kosten In de voorverkoop: €12.00 p.p. De entree op locatie: €15.00 p.p. Entreekaarten zijn vanaf 2 april te koop bij de volgende verkoopadressen: Café d’n Uutkiek, Voetbalvereniging Angerlo Vooruit, Sportcenter BodyControl (Doesburg).
Het programma voor de zondag: van 11.00-17.00 uur  ‘Olde Trekkers Kieken'  onder auspiciën van De Oude Trekker Motorenvereniging Gelderland. Bezoekers kunnen zich vergapen en hun hart ophalen van trekker-nostalgie, passie en techniek. De muziek wordt verzorgd door Flashback. Vanaf 12.30 uur is het terras op het terrein open voor een hapje en een drankje. Voor de kleintjes een springkussen klaar.  De entree op zondag is gratis. Locatie: Camping Mietvelder, Ganzepoelweg 12, Angerlo.