Zomer Fair & Penalty Cup op Griethse Poort bij SDZZ

ZEVENAAR - Zet zondag 26 juni vast in de agenda, want dan komt de jaarlijkse bazaar terug onder de naam ‘SDZZ Zomer Fair’. 

De SDZZ Zomer Fair staat gepland van 11.00 uur tot 16.00 uur op sportpark De Griethse Poort aan de Doesburgseweg in Zevenaar. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Rad van fortuin

Tijdens de fair zijn er tal van activiteiten en attracties voor jong en oud, zoals een loterij, rommelmarkt, rad van fortuin en meer dan honderd kramen. Hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar in de kantine of op het terras en een dj zorgt voor de muzikale omlijsting. Ook spullen verkopen of je vereniging of organisatie presenteren aan het publiek? Ook dit jaar kan iedereen weer een kraam huren. Neem hiervoor contact op via bazaar@sdzz.nl
Naast gezelligheid gaan staat er ook een dosis sportiviteit op het menu. De fair zou niet compleet zijn zonder de strijd om de SDZZ Penalty Cup, een begrip in de regio. 

Honderd deelnemers

Gemiddeld doen rond de honderd deelnemers mee aan dit topevenement. 
Alle kinderen in de leeftijd van 5 tot 19 jaar die willen meestrijden om de penaltykoning(in) van Zevenaar te worden zijn van harte welkom.
Het aanmeldformulier zal binnenkort op www.sdzz.nl worden geplaatst.