Kerkberichten
Oud-Zevenaar

Kerkberichten
Oud-Zevenaar

OUD-ZEVENAAR - Op zondag 27 maart is er geen viering in de Sint Martinuskerk van Oud-Zevenaar.

Mededeling: overleden op donderdag 3 maart in de leeftijd van 70 jaar mevrouw Yvonne Teunissen-Dijkhof, Martinusweg 2a te Oud-Zevenaar. Haar uitvaart was op woensdag 9 maart in de Sint Martinuskerk  en aansluitend haar begrafenis op de begraafplaats in oud-Zevenaar.


Parochie
Sint Willibrordus

ZEVENAAR - Vieringen in het Eucharistisch Centrum H. Andreaskerk te Zevenaar:

Zondag 27 maart: 10.30 uur Eucharistieviering, thema deze viering is MOV voorgangers pastoor Thanh Ta en diaken Adri van Zundert.
Overleden: Ria Freriks-Boekhorst, Toon Brugman
Misintenties: An van Leeuwen-Steemers, Marga Gardien, Gerda Roordink-Godschalk, Kees Willemsen, Ria Witjes-Driessen, Theet Derksen, Yvonne Teunissen-Dijkhof, Dinie Wieggers-Worm, Theo Keultjes, Beatrix Holthaus-Schroers, Ria Freriks-Boekhorst, Pa en ma Berendsen-Kuppens, Jan Berntzen en dochter Rini, Gerrit Godschalk, Mevrouw C. van Huet-Wieland, Thea van Haaren-van der Velden en overleden familie, Toon Brugman De Mariakapel is dagelijks open van 9.30 uur tot 16.30 uur. In de Mariakapel is een krat geplaatst voor de Voedselbank.


Bingo voor
Alpe d'HuZes

LIEMERS - Alpe d’HuZes 2022 staat gepland voor 2 juni 2022. Team Duiven zal dan ook aan de start staan. Om geld voor dit goede doel op te halen, staat de volgende actie alweer op de rol. 

Dat is de bingo-avond. De gezellige sfeer, de vele prijzen en de steun aan het goede doel zorgen voor alle ingrediënten om er samen een fijne avond van te maken. De capaciteit is circa honderd personen en vol is vol. De bingoavond wordt gehouden op 1 april in het Dorpshuis in Groessen. De zaal gaat om 19.30 uur open. Een boekje voor 8 ronden bingo kost € 12,50 en is inclusief een hapje. Het aanmeldformulier voor de bingo en meer informatie is te vinden op de Facebook pagina van Team Duiven: https://www.facebook.com/teamduivenAD6 . Aanmelden kan via : https://docs.google.com/forms/d/1FYbo-9atPi8-IjrBIoGh12irTcDqpjN1yIShgcVLvVQ/edit?usp=drivesdk.
Of stuur een mail naar
teamduiven2021@gmail.com.