De kinderen maken spelenderwijs kennis met hockey. Foto: Mirjam Fotografeert.
De kinderen maken spelenderwijs kennis met hockey. Foto: Mirjam Fotografeert. Foto: Mirjam in 't Veld

Tulpencursus bij HVZ

ZEVENAAR - Voor jongens en meisjes uit Zevenaar en omgeving organiseert Hockey Vereniging Zevenaar (HVZ) ook dit jaar de VTC Tulpencursus Hockey Instuif. 

Tijdens deze jaarlijkse sportieve en gezellige introductiecursus kunnen kinderen, die dit jaar 5 jaar of ouder worden, gratis en vrijblijvend kennismaken met de hockeysport. 
De Tulpencursus bestaat uit drie trainingen op de zaterdagochtenden van 9, 16 en 23 april, telkens van 9:30 tot 10:30 uur. In verband met de verwachte toeloop is het verzoek aan een ieder die wil meedoen, om ongeveer vijftien minuten vóór aanvang aanwezig te zijn bij het clubgebouw van HVZ op Sportpark Hengelder. Mede dankzij sponsoren is deelname aan de Tulpencursus kosteloos. De cursus is inmiddels al een aardige traditie geworden. Onder de enthousiaste begeleiding van spelers van het eerste heren- en dames hockeyteam worden de kinderen spelenderwijs een aantal beginselen van het hockey bijgebracht. Heb je geen hockeystick? Geen probleem, want tijdens de Tulpencursus kun je die lenen. Word je na de Tulpencursus lid, dan ontvang je een waardebon voor een gratis hockeystick.

Meedoen? Meld je aan via tc-jeugd@hvz.info of kijk op www.hvz.info.