Je gebruikt je voeten om je voort te bewegen, waardoor je kunt lopen of zelfs rennen.
Je gebruikt je voeten om je voort te bewegen, waardoor je kunt lopen of zelfs rennen. Foto: Thomas Sjørup

Clinic Frame Running
voor volwassenen

ZEVENAAR - De Romei, Stichting De Liemers Breedtesport, Atletiek Vereniging De Liemers, FrameRunning NL en Uniek Sporten regio Arnhem houden op zaterdag 9 april een introductie clinic Frame Running voor volwassen met een fysieke beperking, MS of niet aangeboren hersenletsel (NAH).

De clinic vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur bij Sportpark Heerenmäten in Zevenaar. Aansluitend op de clinic vindt er een acht-weekse training plaats, zodat deelnemers echt goed kennis kunnen maken met de sport. Deelname voor zowel de clinic als training is kosteloos. 

Drie wielen

De sport Frame Running doe je op een frame met drie wielen, een zadel, een stuur en een borststeun. Je gebruikt je voeten om je voort te bewegen, waardoor je kunt lopen of zelfs rennen.
Deze introductie clinic wordt georganiseerd voor volwassen met een fysieke beperking, MS en niet aangeboren hersenletsel (NAH) die in het dagelijks leven een rollator of rolstoel gebruiken voor hun mobiliteit.
Ook als je een beperkte handfunctie hebt is het mogelijk om aan Frame Running te doen. Naast het feit dat FrameRunning zeer geschikt is om de conditie te verbeteren biedt het mensen ook de mogelijkheid onderdeel te worden van een sportvereniging.

Aanmelden

Aanmelden kan voor 28 maart door e-mail te sturen naar:
info-sharing@deliemersbreedtesport.nl.
Vermeld hierbij je lengte in verband met de maat van het frame.