De organisatoren: Henk Bruggeman, Bert Cornelese en Erik van den IJssel namens Atletiekvereniging De Liemers.
De organisatoren: Henk Bruggeman, Bert Cornelese en Erik van den IJssel namens Atletiekvereniging De Liemers.

21e editie van Ooyse Landloop vindt plaats op 12 juni

Algemeen

ZEVENAAR - Goed nieuws voor alle hardloopliefhebbers: op zondag 12 juni vindt de 21e editie van de Liemerse Landloop plaats.

De oorspronkelijke organisator, Atletiek Vereniging de Liemers, heeft zich in de nieuw opgerichte Stichting Liemerse Sportevents verbonden met een tweetal hardloopliefhebbers: Bert Cornelese en Henk Bruggeman. Dit alles om de continuïteit van de Liemerse Landloop te garanderen. Daarnaast verzorgt Danielle Soeters de communicatie. Zij is verbonden aan de Kidsrun. Het thema van de organisatie is ‘Vitaliteit en Beweging in De Liemers’. 

Bedrijvenrun

De Ooyse Landloop is een evenement voor jong en oud. Naast de vijf km en tien km voor senioren lopen vele kinderen uit de gemeente Zevenaar de Kidsrun, aangemoedigd door vaders, moeders, opa’s en oma’s. Voor het eerst dit jaar zal er ook een bedrijvenrun georganiseerd worden. De gezellige sfeer van het evenement zorgt ervoor dat men ieder jaar weer meedoet, op zoek naar een sportieve uitdaging, een nieuw record of het ontmoeten van vrienden en bekenden. Het evenement kan rekenen op veel spontane steun. Zo heeft notariskantoor Prick & Van Houtum geheel belangeloos gezorgd voor het oprichten van de stichting. Daarnaast is er een nieuw logo ontwikkeld door Sprong Reclamestudio en eigenaar Niels Jansen. Professioneel looptrainer Titus Fierkens zal als ambassadeur voor de Liemerse Landloop fungeren. Deelnemers hebben de gelegenheid om zich via een clinic-programma van Titus Fierkens voor te bereiden.

Inschrijven voor de Liemerse Landloop via de website:
www.liemerselandloop.nl. of via www.inschrijven.nl.