Iedereen is welkom
Iedereen is welkom Foto:

Theaterbeesten
Speel de sterren van de hemel

ZEVENAAR - Vind je het leuk om te acteren, zingen en te dansen? Kunstwerk! gaat weer van start met de cursus Theaterbeesten. In 20 lessen van 1,5 uur werk je onder leiding van een dans-, zang- én theaterdocent toe naar een grandioze voorstelling. Deze wordt gehouden in de theaterzaal van Het Musiater.

Heb je al eens les gehad, of is het nieuw voor je? Geen probleem. Iedereen is welkom om zijn talent te laten zien én ontwikkelen. Bij voldoende aanmeldingen wordt er gewerkt met twee leeftijdsgroepen. De cursus start op maandag 21 maart: 7 tot en met 11 jaar: 16.30-18.00 uur en 12 tot en met 16 jaar: 18.00-19.30 uur.
Voor meer informatie en inschrijven www.liemerskunstwerk.nl.

Cursus DigiVitaler

Zelf je gezondheidszaken regelen via internet? Leer het in de bibliotheek.

Contact met de huisarts of ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal via je smartphone, tablet of computer. Hartstikke handig want het kost minder tijd en moeite én je hebt altijd en overal toegang tot jouw gegevens of van diegene waarvoor je zorgt. Maar wat als je hier vragen over hebt of je graag wilt weten hoe dit werkt? Met het lesprogramma DigiVitaler maak je kennis met digitale zorg en ga je ermee werken. Het programma bestaat uit vier bijeenkomsten. 

Over de cursus

De workshops gaan over verschillende vormen van digitale zorg. Denk bijvoorbeeld aan het patiëntenportaal van de huisarts of het ziekenhuis, een videoconsult, de websites thuisarts.nl-apotheek.nl en de gezondheidsapp. Maar ook het zoeken naar betrouwbare informatie op internet. De cursus wordt gegeven in bibliotheek Zevenaar en start op woensdag 16 maart a.s. om 14.00 uur. De cursus start regelmatig, dus houd www.liemerskunstwerk.nl in de gaten voor de meest actuele startdatum. De cursus is gratis. Iedereen kan meedoen, je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, tablet of computer. Heb je dat nog niet? Ook dat kun je leren bij de bibliotheek.
Aanmelden kan bij de balie van de bibliotheek of mailen naar Marie-José van de Velde via activiteitenbibliotheek@liemerskunstwerk.nl of telefonisch via 0316-745680.