Mathijs Huting gaat met Hureka verder vanuit de werkplaats bij zijn woning.
Mathijs Huting gaat met Hureka verder vanuit de werkplaats bij zijn woning.

Hureka verder als reparatiebedrijf op woonadres

ZEVENAAR – In de wijde omtrek weten ze het al 32 jaar: alles waaraan een stekker zit, kan gerepareerd worden door Mathijs Huting van Hureka. Sinds 1 maart heeft hij echter de winkel aan de Schilderspoort gesloten en zet hij zijn reparatiebedrijf voort vanuit de garage van zijn woning aan de Abraham Kuyperstraat 36 in Zevenaar. Maar let op: er zijn speciale haal- en brengtijden!

Mathijs liep al een tijdje met de plannen rond, nadat vorig jaar zoon Gerben had aangegeven niet verder te gaan met de verkoop en onderhoud van computers en aanverwante. Doordat Mathijs ook als zzp-er werkzaam is bij onder andere Pola en PasReform, werd besloten de winkel te sluiten. “Maar ik laat mijn reparatieklanten niet in de steek. Bovendien is repareren gewoon mijn hobby. Daarvan heb ik uiteindelijk met veel plezier mijn werk gemaakt. Hureka blijft repareren!”

Haal- en brengtijden

Bij Hureka repareert Mathijs (bijna) alles waaraan een stekker zit. Van koffiezetapparaat en magnetron tot aan strijkijzer, oude platenspeler en tv. Vanaf nu vanuit de garage aan zijn woning aan de Abraham Kuyperstraat 36.

De te repareren apparaten kunnen uitsluitend op de dinsdag, woensdag en donderdag tussen 17.00 en 18.00 uur worden gebracht en opgehaald. Aanbellen kan naast de woning bij de garagedeur.

Hureka / Mathijs Huting,
Abraham Kuyperstraat 36,
Zevenaar;
0316 529494;
www.hureka.nl.