Afbeelding

Veel Beatles tijdens Open Podium in De Lantaern

Algemeen

ZEVENAAR - Tijdens het Open Podium van zaterdag 26 maart in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar zullen er veel Beatles nummers te beluisteren zijn. 

Want dan neemt John Notlennon het publiek mee terug naar de swinging sixties en de rocking fifties. Maar voordat het zover is opent het duo CINRI-melodies de avond met een paar mooie liedjes. De band SCAR-Beats zorgt voor een spetterende afsluiter met herkenbare covers. Aanvang: 20.30 uur. Gratis toegang. 

De wieg van John Notlennon stond in Nederland. Maar zijn hart ligt in Liverpool. Als zanger/ gitarist van een Beatles tribute act gaf hij optredens in heel Europa. Nu speelt hij solo als John Notlennon, met akoestische gitaar en zang. In de rol en outfit van Beatle John Lennon neemt hij het publiek mee terug naar de swinging sixties en rocking fifties. Met een vleugje Everly Brothers, een snufje Buddy Holly, een beetje Elvis en heel veel BeatlesDe leden van de pop/rock coverband SCAR-Beats komen allen uit de regio Arnhem. De band brengt bekende covers met een eigen sound.

Afbeelding
Afbeelding