Afbeelding
Foto:

Zin in ijs? IJssalon Pisa
is weer geopend

ZEVENAAR - De eerste zonnestralen zijn geweest dus eigenaresse Coco Strijbosch (26) vond het tijd om de deuren van Pisa weer te openen. 

Mocht je een ijsje nog te koud vinden dan ben je ook van harte welkom voor een warm bakje koffie met een gebakje of kun je terecht voor een doosje ambachtelijke bonbons. Maar wie heeft er nou geen zin in een ijsje?

Nieuwe smaken

Strijbosch heeft in de tijd dat de ijssalon gesloten was niet stil gezeten. Ze heeft verschillende nieuwe smaken in haar ijskeuken (Gelatolab) ontwikkeld. Zo kun je komend seizoen niet alleen nog meer biologische en vegan smaken verwachten maar ook smaken met extra proteïne. "Samen met mijn collega ijsbereidster hebben we leuke nieuwe smaakcombinaties bedacht voor komend seizoen". Afgelopen Carnaval zijn de eerste twee smaken de vitrine in gegaan: flügel-, en redbull-ijs. Dit belooft wat voor komend seizoen.Team Pisa zoekt alleen nog versterking. We zoeken een parttime medewerker voor minimaal 24 uur in de week dus ben jij gastvrij, spontaan en krijg je energie van mensen? Dan hebben wij voor jou zeker een afwisselende baan in huis met veel uitdagingen. Loop even langs in de winkel of stuur een mailtje naar coco@ijssalonpisa.nl." Strijbosch kijkt met veel enthousiasme uit naar het ijsseizoen en verwelkomt iedereen graag weer bij Pisa.

IJssalon Pisa, Markt 67, 6901 AJ Zevenaar, 0316 782 555,
www.ijssalonpisa.nl