Afbeelding
Foto:

Liemers Museum zoekt Museumdocent

ZEVENAAR - Kunstwerk! Liemers Museum is momenteel druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw educatief aanbod voor de basisscholen in de Liemers. Binnenkort kunnen klassen eindelijk weer op bezoek om de historie van de Liemers te ontdekken.

Vind jij het leuk om de basisschoolleerlingen iets bij te brengen over de voorwerpen in het Liemers Museum? Als vrijwillige museumdocent ontvang jij groepen en begeleid je de leerlingen door het museum. Voor iedere doelgroep is een passend lesprogramma beschikbaar waar leerlingen onderzoeken, ontdekken en ervaren. Met jouw affiniteit met het begeleiden van groepen loop je met een glimlach door het museum en zorg je ervoor dat de kinderen met veel plezier terugkijken op het bezoek.

Is dit iets voor jou? Kijk dan voor meer informatie op www.liemerskunstwerk.nl/vacatures.


Jij bepaalt de nieuwe tune van Het Musiater…

 ZEVENAAR - Je hebt kaartjes voor een gave voorstelling in Het Musiater. Terwijl je in de foyer staat te wachten met je drankje, klinkt er een deuntje die aangeeft dat de zaaldeuren geopend zijn. Yes, de voorstelling gaat beginnen! Maar ook na de pauze word je door dit herkenbare deuntje herinnerd dat je weer kunt gaan genieten van het 2e deel van de voorstelling. Na al die jaren trouwe dienst, wordt het tijd voor vernieuwing. Jij bepaalt wat de nieuwe tune van Het Musiater wordt.Op www.liemerskunstwerk.nl/het-musiater-tunes/ tref je 6 verschillende Musiater tunes. Deze zijn gecomponeerd door Dolf de Kinkelder en ingespeeld door Albert van der Heide en Peter Wolterinck.

Stem op jouw favoriet. De tune met de meeste stemmen is in het nieuwe theaterseizoen (september 2022) te horen.