"Ik kook gewoon heel graag" (foto: Kyra Sannes)
"Ik kook gewoon heel graag" (foto: Kyra Sannes)

Natascha Wijnschenk: ‘Ik maak cake, taart, eigenlijk alles’

Algemeen

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Door Kyra Sannes

Naam?

“Mijn naam is Natascha Wijnschenk, ik woon in Aerdt. Ik bak dingen in de keuken bij ZevenAardig en maak een paar keer per week avondeten klaar. Ik werk hier nu iets langer dan een half jaar.”

Werk?

“Ik maak cake, taart, avondeten, eigenlijk alles. Ik vind het heel leuk om te koken en bakken. Soms is het wel lastig om te kijken of iets kan. Het moet haalbaar zijn voor het aantal personen en we moeten de juiste pannen hebben. Maar dat gaat eigenlijk heel goed. Ik mag en kan hier doen waar ik blij van word. Het is ook heel gezellig met de andere mensen. We kunnen hier allemaal onszelf zijn en doen dingen die we leuk vinden. Het is fijn dat er naar ons geluisterd wordt. Ik heb bijvoorbeeld ‘Aanschuiven’ bedacht. Vanaf 10 maart gaat dat weer beginnen. Dan kunnen mensen die alleen zijn hier één keer in de week ’s avonds aanschuiven om te eten. Ik maak dan alles klaar. Zo hebben ze toch een plek om samen te eten.”

Vrije tijd?

“Ik kook gewoon heel graag. Het is fijn om bezig te zijn en te maken wat je wilt. Ik vind de recepten vaak via Pinterest, maar het is ook mogelijk dat mensen de ingrediënten aan mij geven, bij ZevenAardig. Dan maak ik de taart of cake en kunnen zij hem komen ophalen.”

Mooiste plekje?

“Mijn eigen huis.”