"Ik ben Ajax-fan"
"Ik ben Ajax-fan"

Koen Visser (SC Babberich)

Algemeen

Deze week:

Naam: Koen Visser

Woonplaats: Tolkamer

Geboortedatum: 22-10-1999

1. Club en positie:

Ik voetbal nu twee seizoenen in het eerste elftal van SV Babberich. Daarvoor heb ik mijn hele leven bij SC Rijnland in Tolkamer gevoetbald. Mijn positie in het veld is aanvallende middenvelder of spits.

2. Gezin:

Ik woon op dit moment bij mijn ouders in Tolkamer samen met mijn zus. Mijn broer is sinds dit jaar op zichzelf gaan wonen in Herwen. Ik heb ook nog een hond. Die heet Tuck.

3. Beroep/studie:

Momenteel ben ik verkoopmedewerker bij de MediaMarkt in Duiven. Ik zit middenin de selectieprocedure van de politie en vanaf midden augustus hoop ik daarmee te starten.

4. Favoriete club en voetballer:

Mijn favoriete club is Ajax, dit is al van jongs af aan zo. Mijn favoriete voetballer is Lionel Messi. Dit komt omdat hij van nature een fantastische voetballer is. Je kunt hem negenentachtig minuten van scoren houden, maar als je hem een minuut uit het oog verliest dan scoort hij. Als je van nature geweldig kunt voetballen dan is dat het mooiste wat er is.

5. Lastigste tegenstander:

Dat is natuurlijk SC Rijnland, omdat er nog steeds vrienden van mij in voetballen en omdat het natuurlijk mijn vorige club is waar ik mijn hele leven heb gevoetbald.

6. Hobby’s:

Mijn hobby’s zijn voetballen, sporten in de gym, afspreken met mijn vrienden en leuke dingen ondernemen met mijn vriendin.

7. Hoogtepunt en dieptepunt in je voetballeven:

Mijn hoogtepunt in het voetbal was met SC Rijnland promoveren naar de vierde klasse. Het mooie hiervan is dat je een heel seizoen lang alles geeft met het team om dat uiteindelijke doel te halen. Ik heb een dieptepunt gehad in mijn voetbalcarrière en dat is degraderen. Je wist als team dat je zeker niet het slechtste team had uit de competitie, maar het kwartje viel heel vaak de verkeerde kant op en dat is dan jammer.

8. Favoriete muziek:

Mijn favoriete muziek is Rock, Nederlandse hip hop, EDM en natuurlijk tijdens het gymmen is een lekkere techno sessie ook welkom.

9. Grootste ergernis:

Mijn grootste ergernis is als mensen laconiek zijn en als mensen niet alles eruit halen wat er in zit.

10. Vakantie:

Ik ga het liefst naar een warm land zoals Spanje of Italië. Een relaxvakantie is niet voor mij weggelegd. Ik moet iets te doen hebben. Daarom ben ik ook altijd op zoek naar leuke activiteiten. Ik zou ooit nog een safari willen maken door Zuid-Afrika en een rondreis door de Verenigde Staten.

11. Droom voor de toekomst:

Ik heb eigenlijk heel veel dromen voor de toekomst. Mijn twee grootste dromen zijn oud en gezond worden met mijn vriendin en in Augustus beginnen met de politieopleiding en die uiteindelijk succesvol afronden.