Afbeelding

Jacques Kleingeld nieuwe trainer van SVO DCS-OBW

Algemeen

ZEVENAAR - Volgend seizoen neemt SVO DCS-OBW afscheid van Mickel Ulfing als trainer van dames 1 en verwelkomt zij Jacques Kleingeld. Een trainerswissel die in goed overleg en al vroeg in het seizoen is vastgelegd. 

Jacques is geen onbekende voor het Zevenaarse voetbal. Zijn trainerscarrière heeft zijn geboortegrond in Zevenaar. Na een actieve voetbalcarrière bij ESA, is Jacques in 1997 begonnen als jeugdtrainer van zijn zoon bij DCS. 
Na het jarenlang trainen van jeugdelftallen bij zowel DCS als OBW, van de kleinste tot de grootste en het volgen van een KNVB opleiding, heeft Jacques medio 2010 de overstap genomen naar het meiden/vrouwenvoetbal. 

Thuiskomen

Via Westervoort, Didam en Huissen is Jacques weer in Zevenaar terecht gekomen, ditmaal bij SVO DCS-OBW. Het voelt voor Jacques dan ook een beetje als thuiskomen. 

Verzorgde veldcombinaties

Een bevlogen man en een trainer waar zowel verzorgd veldspel als gezelligheid hoog aangeschreven staan. “Om een team te kunnen zijn, moet je met iedereen overweg kunnen en is de omgang met elkaar belangrijk,” stelt hij. Zijn doelstelling met dames 1 is om een stabiele derdeklasser te worden, verzorgde veldcombinaties te laten zien en een mate van voetbal inzicht in de ploeg te krijgen, zodat mensen er zin in krijgen om bij dames 1 voetbal te gaan kijken op zondag. Het bestuur van de SVO bedankt Mickel Ulfing voor het neerleggen van het fundament waarop Jacques volgend seizoen kan voortbouwen.