Es geht los in Zevenaar

ZEVENAAR - De Boemelparade mag dan geen doorgang vinden, toch hebben de carnavalsverenigingen in Zevenaar vol overtuiging plan b uit de kast getrokken na de versoepeling van de coronamaatregelen. Es geht los in Zevenaar komend weekend!

Carnavalsvereniging Paljas viert carnaval in twee zalen: vier avonden Kaliber in De Buitenmolen voor 500 carnavalsvierders en vier avonden carnaval in zalencentrum Staring voor 500 man met op zaterdag en zondag de Retteketet Showband en op maandag en dinsdag een verrassingsact. De online kaartverkoop startte woensdagavond 16 februari. Daarnaast worden elke avond ook nog losse kaarten aan de deur verkocht bij beide zalen.

De Toetenburgers trappen op zaterdagochtend 26 februari af met kindercarnaval. Om 19.11 gaan de voetjes van de vloer met de Perfect Showband.
Een dag later treedt Jetset Live op. Dinsdagavond 1 maart sluit DJ Robert Pouwels het carnaval in Ooy af.

Het Klompenhuus van De Griethtreejers gaat op zondag 27 februari open van 14.00 tot 18.00 uur en een dag later van 13.00 tot 18.00 uur. De entree is gratis.
Het Uulennest van de Nachtuulen in schuttersgebouw St. Anna opent op zaterdagavond de deuren voor een feestavond met Hike.
De zondag is vanaf 14.00 uur gebombardeerd tot familiedag.