Senior Actief houdt yogalessen

OUD-ZEVENAAR - Zin in yoga? Senior Aktief houdt yogalessen bij Thoen & Thans. Er is momenteel in de maandagmiddaggroep die start om 15.00 uur plek voor meerdere deelnemers.

Wat is yoga? Wat veel mensen denken - en wat deels ook waar is - is dat yoga een sport of manier van ontspannen is, waarbij je verschillende poses uitvoert op een mat. Naast het flexibeler maken van je lichaam, doen mensen het ook graag om meer rust in hunzelf te vinden. Het is een stukje mindfulness.

In de meeste yogalessen werk je gericht in het moment en focus je je op ademhaling. Alles wat je tijdens zo'n yogales leert, is ook van grote waarde in het dagelijks leven.

Zin om dit te ervaren? Neem contact op met Marian Godschalk (06-36025157) marian@senioractief.com voor een proefles. De yogalessen worden verzorgd door yogadocente Anju Gaur.

Senior Actief is een lokale vereniging van en voor senioren en richt zich op alle inwoners van 50 jaar en ouder. Het werkgebied is Ooy en Oud-Zevenaar.  Senior Actief is vertegenwoordigd in het Platform Senioren Zevenaar.