Plezier staat voorop
Plezier staat voorop

Iedereen wil meedoen aan de Clubvoetbaldagen

Algemeen

GROESSEN - De Clubvoetbaldagen van Sportclub Groessen zijn een doorslaand succes. Binnen twaalf uur waren 84 plekken vergeven en is er al een grote reservelijst. Wel is het nog even wachten, want de voetbaldagen zijn pas in de zomervakantie (26 t/m 28 juli).

Sportclub Groessen doet nu voor het derde jaar mee aan de Clubvoetbaldagen. Het is een driedaags programma waarin voetbal en plezier voorop staat. Ze slapen thuis, maar zijn van vroeg in de ochtend tot het einde van de middag zoet op het sportpark. Ook ontvangt iedereen een compleet tenue, shirtbedrukking (naam + rugnummer) en een speciaal gemaakte minibal cadeau. Leuker kunnen de enthousiaste voetballers hun zomervakantie niet beginnen.
Sportclub Groessen is de enige club in de regio die aan de Clubvoetbaldagen meedoet. “Het ging onwaarschijnlijk snel”, zegt coördinator Sander Meijer. “Vorig jaar gingen de inschrijvingen ook snel, maar hadden we een maximumcapaciteit van 60 deelnemers en het jaar daarvoor deden 46 jongens en meiden mee. De deelnemers komen niet alleen van onze eigen club, maar uit de hele regio. Dat is ook direct de kracht van de Clubvoetbaldagen en voor ons een kans om de club extra op de kaart te zetten”.
Sander Meijer probeert het succes te verklaren. “Als staf proberen wij er ten eerste hele leuke dagen van te maken. Er is veel ruimte voor plezier en het is niet alleen voetbal. Daarnaast hebben wij de begeleiding goed op orde en zijn er diverse sponsoren die ons steunen. Zo kunnen we net dat beetje meer doen”.