"Ik wandel graag door het Liemerse landschap"
"Ik wandel graag door het Liemerse landschap"

Gwen Soethof: ‘De Liemers zit vol geluk’

Algemeen

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf. 

Naam?

“Gwen Soethof, ik woon in Giesbeek waar ik vanuit mijn tuinhuis een coachpraktijk run: Atelier voor klein geluk.” 

Bedrijf?

“Atelier voor klein geluk is een werkplaats die verandering tot stand wil brengen. Dat is vaak moeilijk, maar als je daarna ‘klein geluk’ ziet, heb je ‘groot geluk’ gevonden. Bij individuele coaching ga ik in gesprek en zet ik ook creatieve coaching in. Door te tekenen of te kleien, kunnen zaken die moeilijk uit te leggen zijn met woorden opeens beeldend tevoorschijn komen. Bij teamcoaching zorg ik dat medewerkers hun eigen kwaliteiten leren kennen en ook inzetten. Zo begeleid ik het team naar een betere samenwerking met goede onderlinge communicatie.” 

Vrije tijd?

“Ik wandel graag door het Liemerse landschap. Sinds kort schilder ik ook en thuis bak of kook ik graag met de kinderen.” 

Mooiste plekje?

“Langs Giesbeek bevindt zich een wetering daarnaast rijen knotwilgen. Als ik daar loop, met de zon die op het water schittert, bekruipt me altijd een moment van klein geluk.” 

Lokaal?

“Vorig jaar heb ik me aangesloten bij Liemers Vitaal. Ik ben verder regelmatig te vinden bij ondernemersnetwerken. Er werken en wonen prachtige (vak)mensen in de Liemers, die ik graag wil begeleiden in hun ontwikkeling. Door elkaar lokaal te versteken, ontstaat er een krachtige verbonden samenleving. De Liemers zit vol met geluk.”