Iris Melis is een bevlogen haarwerkspecialist
Iris Melis is een bevlogen haarwerkspecialist Foto:

Extreme haaruitval of hoofdhuid problemen?

ZEVENAAR - Voor een kwalitatief mooi haarwerk (of pruik) en professionele ondersteuning kunt u terecht bij Hair Care Iris Melis in Zevenaar. Iris opende 15 jaar geleden de deuren van haar salon en is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken.

Iris Melis is een bevlogen haarwerkspecialist en is gevestigd met haar salon in Zevenaar. De officiële certificering van de ANKO, welke zij bezit, verraadt dat we te maken hebben met een deskundige op het gebied van haaruitval en hoofdhuid problemen. Iris verzorgt pruiken en haarwerken voor mensen die hun haren verliezen door bijvoorbeeld een chemokuur of Alopecia (haarziekte).

Iris: “Ik luister naar de wens van de klant en geef advies op maat. Ieder mens is tenslotte verschillend en heeft zijn of haar eigen wensen. Ik werk strikt vertrouwelijk en persoonlijke begeleiding staat voor mij bovenaan. Daarnaast heb ik als erkend haarwerkspecialist een overeenkomst met alle zorgverzekeraars. Dat betekent dat klanten met een medische verklaring minimaal € 457.50 (vergoeding in 2022) vergoed krijgen vanuit de basisverzekering, eventueel vermeerderd met een bedrag vanuit de aanvullende verzekering. De mensen die in mijn salon komen geven aan dat zij graag iets willen doen aan de onzekerheid die deze problemen met zich mee brengen. Voelt u zich onzeker over uw dunner wordend haar, kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek”.

Bij kwalitatief mooie haarwerken horen vanzelfsprekend de beste haarverzorgingsproducten.
Mocht u meer informatie willen dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken.

Iris is bereikbaar op 06-45422057
www.haircareirismelis.nl