Niels en Yvette
Niels en Yvette Foto:

Bedadviseurs Berentsen en Bannink
Verlichting en Advies:
'Onderscheidend in slapen en verlichting'

ZEVENAAR - Wat in de slogan van Bedadviseurs Berentsen en Bannink Verlichting en Advies al duidelijk wordt, streven deze ondernemers in het dagelijks leven na. Slapen en verlichting moet je serieus nemen. Uw wensen worden vertaald naar een persoonlijk advies. 

Yvette vertelt over de passie van dit familiebedrijf dat ze in 2018 overnam van haar ouders; Niek besloot in 2012 zijn passie middels zijn speciaalzaak tot uiting te brengen. Ondertussen staan er aan de Mallemoolen twee moderne winkels die middels een doorloop met elkaar verbonden zijn.

Vrijblijvend advies aan zaak of thuis

Om u ook in het komende jaar weer van een persoonlijk en duidelijk advies te kunnen blijven voorzien zullen we onze openingstijden aanpassen. Zo plannen we een rustig moment samen waarin we gegarandeerd tijd hebben voor uw vragen. 

Slapen 

Yvette inventariseert uw wensen en voorziet U van een passend slaap Advies. Ook voor het reinigen van uw donzen artikelen of heerlijk bed en bad linnen kunt u bij Berentsen binnen lopen.

Verlichting

In het voortraject van een nieuwbouw of verbouw van uw woning of kantoor is een goed lichtplan erg belangrijk. Om uw lichtproblemen en wensen in kaart te brengen zal Niek deze middels een lichtplan vertalen naar de werkelijkheid. Reparaties voeren zij uit op afspraak.

Bedadviseurs Berentsen & Bannink Verlichting en Advies,
Mallemoolen 6-12, Zevenaar,
0316 -525021,
www.bedadviseursberentsen.nl.
0316-240177
www.banninkverlichting.nl.
Openingstijden: Ma: gesloten, di: 10:00-17:30, woe : op afspraak, do en vrij: 10:00 – 17:30, za: 10:00 -17:00. Buiten openingstijden op afspraak.