Prins Erwin de 1e en zijn adjudant Timo stralen
Prins Erwin de 1e en zijn adjudant Timo stralen

Prins Erwin de 1e en adjudant Timo regeren over Toetenburgers

Algemeen

OOY - Het nieuwe prinsenpaar van carnavalsvereniging De Toetenburgers is bekend. Prins Erwin de 1e en zijn adjudant Timo zijn de opvolgers van Prins Ashley de 1e en adjudant Jeroen.

De prinsenwisseling vond op een alternatieve manier plaats in het Musiater op 12 december, omdat de pronkzittingen op 19 en 20 november helaas niet door konden gaan. Na het aftreden van prins Ashley en adjudant Jeroen werd de prinswisselingsact getoond. Niet zoals andere jaren als toneelstuk, maar als film. Deze film werd opgenomen tijdens het weekend dat de pronkzittingen zouden zijn. Aan het einde van deze film werd live de nieuwe prins geïntroduceerd. Zij regeren met de leus: ‘Leef, lach en geniet!’
Toetenburgers is een carnavalsvereniging met zo’n 800 leden. De Toetenburgers is het gehele jaar actief met carnavalsactiviteiten, de dansgardes en het Breulyfeest. Lid worden van de Toetenburgers kan al voor 22,00 euro. Hiervoor heb je vier avonden entree en nog meer voordelen. Voor meer informatie zie www.toetenburgers.nl.