Sint Willibrordusparochie

Kerkdiensten in H.Andreaskerk

ZEVENAAR - Diensten en mededelingen vanuit de Sint Willibrordusparochie:

Op zondag 12 december is er om 10.30 uur een Eucharistieviering met als voorganger Pastoor Thanh.
In deze dienst zal het -Bloemetje van verbondenheid- beschikbaar zijn. Als je iemand een teken van bemoediging of een bedankje wilt bezorgen, kun je een bloem meenemen uit de vaas bij het altaar of achter in de kerk. Intenties: Mevr. C. van Huet – Wieland, Ria Witjes – Driessen, Maria Bruce – Horstman, Gerrit Dercksen, Karin Stokman – de Vries, Jan Wientjes.

Op zondag 19 december is er om 10.30 uur een Eucharistieviering met als voorganger Pastoor Thanh Ta. Intenties: Mevr. C. van Huet - Wieland, Maria en Koos van der Vate, Ria Witjes – Driessen, Gerrit Dercksen, Karin Stokman – de Vries, Jan Wientjes.

Op 1 december is besloten dat alle vieringen op Kerstavond na 17.00 uur komen te vervallen in verband met de nieuwe coronamaatregelen. Voor de meest actuele informatie over kerkdiensten tijdens de Kerst 2021: raadpleeg de website www.rkliemers.nl en Facebook.

Corona-maatregelen in de kerk met ingang van 14 november: op advies van de Nederlandse bisschoppen gaat de parochie de anderhalve meter afstand opnieuw instellen, ook het dragen van een mondkapje wordt ingevoerd. Daarnaast blijven de basisregels gelden op het gebied van hygiëne, ventilatie en thuisblijven bij klachten.

Op 18 november is Maria Bruce - Horstman overleden op de leeftijd van 73 jaar.  Zij woonde aan de Monnetstraat. Op 29 november is Karin Stokman - de Vries overleden. Zij werd 81 jaar en aan de Populierenhoek. Op 29 november is Jan Wientjes overleden. Hij woonde in de Liemerije en voorheen aan de Vincent van Goghstraat. Hij werd 92 jaar.

Aandacht voor de voedselinzameling door de Voedselbank. In de Mariakapel is een krat geplaatst voor de voedselbank, daarin kunt u houdbaar voedsel deponeren ten behoeve van de voedselbank. De Mariakapel is dagelijks open van 9.30 tot 16.30 uur.